Počelo trinaesto izdanje Bisera mora

U sklopu međunarodnog kulinarskog festivala Biser mora, održat će se cooking show Slatka Dalmacija na kojem će okupljenima svoja znanja i vještine u izradi slastica prenijeti Dragica Lukin.

Najveći međunarodni kulinarski festival u Hrvatskoj, Biser mora, započeo je danas u Supetru, na otoku Braču, a trajat će do subote, 24. ožujka.

Po trinaesti će se put na natjecanjima u nizu kategorija okupiti tristotinjak vrsnih kuhara iz čak 19 zemalja svijeta te 25 timova srednjih i viših ugostiteljskih škola. Ova manifestacija objedinjuje edukacije, master classove, prezentacije nacionalnih kuhinja pojedinih zemalja sudionica te tvrtki vezanih uz kulinarstvo i ugostiteljstvo, ali i predstavljanje turističkih atrakcija otoka Brača.

Na cooking showu i degustaciji  pod nazivom Slatka Dalmacija, koji će se održati 23. ožujka 2018., u 13 sati, svoje će znanje o slasticama okupljenima prenijeti naša najuspješnija i najnagrađivanija slastičarka Dragica Lukin.

Fotografija: ŠKMER

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.