• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slastičarstvo» Posao»Počelo trinaesto izdanje Bisera mora

Počelo trinaesto izdanje Bisera mora

Mirjana Bošković Smrekar 21 ožu 2018 Posao Leave a comment

U sklopu međunarodnog kulinarskog festivala Biser mora, održat će se cooking show Slatka Dalmacija na kojem će okupljenima svoja znanja i vještine u izradi slastica prenijeti Dragica Lukin.

Najveći međunarodni kulinarski festival u Hrvatskoj, Biser mora, započeo je danas u Supetru, na otoku Braču, a trajat će do subote, 24. ožujka.

Po trinaesti će se put na natjecanjima u nizu kategorija okupiti tristotinjak vrsnih kuhara iz čak 19 zemalja svijeta te 25 timova srednjih i viših ugostiteljskih škola. Ova manifestacija objedinjuje edukacije, master classove, prezentacije nacionalnih kuhinja pojedinih zemalja sudionica te tvrtki vezanih uz kulinarstvo i ugostiteljstvo, ali i predstavljanje turističkih atrakcija otoka Brača.

Na cooking showu i degustaciji  pod nazivom Slatka Dalmacija, koji će se održati 23. ožujka 2018., u 13 sati, svoje će znanje o slasticama okupljenima prenijeti naša najuspješnija i najnagrađivanija slastičarka Dragica Lukin.

Fotografija: ŠKMER

biser mora brač dragica lukin natjecanje škmer supetar 2018-03-21
Tags biser mora brač dragica lukin natjecanje škmer supetar

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Najslađi Uskrs – prigodna blagdanska kuharica

Sljedeći članak :

Ledene kocke

Povezani članci

Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Kakvo je stanje na burzi: donosimo pregled broja nezaposlenih slastičara po županijama

Mirjana Bošković Smrekar 24 svi 2023
SweetBox dekorativni posipi: izvrsno rješenje za stvaranje slastica koje osvajaju

SweetBox dekorativni posipi: izvrsno rješenje za stvaranje slastica koje osvajaju

Slatkopedija 17 svi 2023
Profesionalne slastičarke i hobistice otkrile koliko sati rada stoji iza jedne figure i/ili torte

Profesionalne slastičarke i hobistice otkrile koliko sati rada stoji iza jedne figure i/ili torte

Kate Bošković 14 ožu 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!