Izdan je poziv za dostavu ponuda za izradu i nabavu licitarskih srca

Budući da su licitari UNESCO-ova zaštićena nematerijalna kulturna baština, na natječaj se mogu prijaviti isključivo subjekti koji se tradicionalno bave izradom licitara.

Hrvatska turistička zajednica izdala je poziv za dostavu ponuda za izradu i nabavu licitarskih srca. Traže se 50.000 licitara, u rasponu veličine od 55 mm x 55mm do 70 mm x 70 mm, crvene prirodne boje, s duplo lijepljenim keksom te hrvatskom viticom i natpisom „CROATIA“ na gornjoj strani.

Budući da su licitari UNESCO-ova zaštićena kulturna nematerijalna baština, na natječaj se mogu prijaviti isključivo subjekti koji se tradicionalno bave izradom licitara, odnosno pravne i fizičke osobe koje su dužne dostaviti ispravu o upisu u poslovni, sudski (trgovački), strukovni, obrtni ili drugi odgovarajući registar, ne stariju od šest mjeseci, zatim dokaz o nekažnjavanju, ne stariji od trideset dana te dokaz financijske sposobnosti, ne stariji od trideset dana.

Rok za dostavu ponude je 24. rujna 2018., do 12:00 sati, a dostavlja se u Hrvatsku turističku zajednicu – Glavni ured, Iblerov trg 10/IV, Zagreb.

Po zatvaranju natječaja, pristigle ponude biti će pregledane, te će ponuditelji pravovremeno biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Ponuditelji koji do navedenog roka dostave Ponudu i uzorak biti će povratno obaviješteni putem elektroničke pošte.

Više o uvjetima ovog Javnog poziva saznajte na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Fotografija: Kate Bošković

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.