Za pripremu najdražeg doručka: kraljičin slatki dar za praunuka

Maleni Archie, praunuk kraljice Elizabete II., veliki je ljubitelj vafli pa mu je prabaka za Božić darovala – pekač za vafle.

Privatni život princa Harryja i Meghan Markle od samih početaka njihove veze puni medijske stupce. Prije godinu dana svoj su britanski dom zamijenili kalifornijskim, a ovih je dana izašao intervju koji je poznati glumac i voditelj James Corden napravio s princem Harryem.

U njemu je, među ostalim, otkrio i slatke pojedinosti privatnog života slavne obitelji poput one da je jedno i pol godišnji Archie od svoje prabake, kraljice Elizabete, za Božić dobio pekač za vafle.

Koliki je mali Archie ljubitelj ove, moramo priznati i nama omiljene, slastice pokazuje zanimljivost da ujutro čim se probudi govori riječ vafli sa željom da mu roditelji naprave njegovu omiljenu verziju ove slastice s organskom mješavinom. Princ Harry je otkrio kako i sam uživa u jedenju vafli, a najdraži su mu oni premazani jogurtom i džemom te s bobičastim voćem na vrhu.

Kako je otkrio sam Harry, Meghan svakodnevno priprema omiljeni doručak njihovom, još uvijek, jedincu, a on u tomu apsolutno uživa.

Izvor: National post

Fotografija: Unsplash

Lorena Grubišić
Lorena Grubišić

Nakon stjecanja diplome iz odnosa s javnošću, Lorena je svoju zagrebačku adresu zamijenila raznim europskim pa je tako iskusila kakav je život u Irskoj i Španjolskoj. Danas ponovno živi u rodnom Šibeniku, a osim u putovanjima i upoznavanju drugih običaja i kultura, uživa i u pravljenju ukusnih slastica i pisanju o istima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.