Posebna rođendanska torta za Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa nedavno je  proslavila svoj 38. Rođendan, a posebnu tortu tom je prigodom dobila od Luminary Bakery.

Meghan Markle, vojvotkinja os Sussexa prije desetak je dana proslavila svoj 38. rođendan. Prvi joj je to rođendan koji je proslavila u društvu svog tromjesečnog sina Archieija. Osim njega, intimnoj proslavi njezinog rođendana prisustvovao je i njezin muž, princ Harry, a taj poseban dan zasladili su i posebnom tortom.

Naime, Meghan je za rođendan dobila tortu od mrkve koju je za nju izradila Luminary Bakery. Riječ je o pekari koja pomaže beskućnicama, socijalno ugroženim i zlostavljanim ženama, dajući im mogućnost rada te im na taj način pomažući izgraditi vlastito samopouzdanje.

Ulogu ove pekare u pomoći najosjetljivijim ženama prepoznala je i sama vojvotkinja, koja je priču o njima uvrstila u rujanski broj Vogue, čija je gostujuća urednica.

Brojni obožavatelji jedva su dočekali fotografije torte koju je na svom Twitter profilu podijelio Omid Scobie. Na fotografiji se vidi da se radi o jednostavnoj, naked torti dekoriranoj tek natpisom „Sretan rođendan, Meghan“ te narančom i ružmarinom.

Izvor: The Sun

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.