U novom normalnom sa starim željama: sretan vam i sladak Uskrs

Dragi čitatelji,

stigao nam je i treći veliki katolički blagdan koji provodimo u skladu s novim epidemiološkim mjerama. Nakon prošlogodišnjeg Uskrsa i Božića, dugo očekivana 2021. nije donijela toliko željeni kraj epidemije pa i ovaj Uskrs mnogi provode daleko od svojih najmilijih, bez mogućnosti da zagrle i poljube svoje roditelje, djecu, braću i sestre, najbliže prijatelje.

Iako smo razne običaje morali prilagoditi novoj stvarnosti u kojoj živimo, a za koju se nadamo da će uskoro prepustiti mjesto dobro poznatoj staroj stvarnosti, neke su tradicije ostale nepromijenjene – i ove će godine Uskrs u mnogim domovima proći u znaku mirisne sirnice ili pince, u znaku šarenih pisanica i ukusnih proljetnih slastica.

Premda vremenska prognoza više podsjeća na božićne, nego uskrsne blagdane, od srca vam želim da ovog Uskrsa i vaš dom ispune toplina, zajedništvo, sreća i predivni mirisi tek ispečenih slastica te da uživate u ovom danu, cijeneći ono što imate i veseleći se svemu onom što vas tek čeka.

U skladu sa starim normalnim, ja vam, u ime redakcije najslađeg hrvatskog portala želim sretan i sladak Uskrs.

Vaša Kate

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.