Neka vam Uskrs, i unatoč koroni, bude sladak

Dragi čitatelji,

da nam je tko prošle godine rekao kako će nam izgledati ovogodišnji Uskrs, vjerojatno mu ne bismo povjerovali.  Uskrs nam je stigao, vani je vrijeme prekrasno, pravo proljeće, ali mi, umjesto da uživamo u druženju s obitelji i prijateljima, stojimo u svojim domovima, zatvoreni i izolirani, daleko od onih s kojima smo naviknuli obilježavati ovakve dane.

Ipak, korona virus možda je ukrao našu slobodu kretanja i druženja, ali nije nam oduzeo priliku da ipak proslavimo ovaj blagdan, da pripremimo ukusne slastice i razveselimo naše ukućane.

Pisali ste nam zadnjih dana na našim društvenim mrežama o tomu koje ćete slastice pripremiti i čime ćete zasladiti ovaj blagdan. Razveselila nas je činjenica da ste kreativni, spremni otkrivati nove okuse, ali ipak i vjerni tradiciji. Tako mnogima ni ovaj Uskrs neće proći bez sirnice ili pince.

Svatko od vas ima neke vlastite obiteljske tradicije, neke vlastite slatke običaje koji se vežu uz ovaj blagdan. Nadamo se da ćete svoje slatke blagdanske priče ispisati i ove godine, koroni usprkos.

U nadi da će nam ovaj neobični Uskrs biti jedinstveno životno iskustvo, u ime redakcije Slatkopedije želim vam sretan i sladak Uskrs,

Do sljedećeg slatkog javljanja, pozdravlja vas vaša

Kate  

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.