• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slatke tajne»Škola slastičarstva sa Suzanom Kvesić: otkrijmo zajedno tajne uspješnih slastica

Škola slastičarstva sa Suzanom Kvesić: otkrijmo zajedno tajne uspješnih slastica

Kate Bošković 05 lis 2019 Slatke tajne Leave a comment

Poznata slastičarka Suzana Kvesić od sada će svoje znanje dijeliti i s našim čitateljima u rubrici Slatke tajne.

Nedavno smo u našoj rubrici Život sa slasticama ugostili Suzanu Kvesić, poznatu hrvatsku slastičarku koja je karijeru inženjerke elektrotehnike zamijenila onom slastičarskom.

Kao što je u intervju za naš portal ispričala, Suzana uživa u svakom radnom danu, u stvaranju neodoljivih slatkih kreacija, ali i u podučavanju polaznika prekvalifikacije za slastičare na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu te na visokoj školi Aspira.

https://www.facebook.com/suzanakvesic/videos/370893950463562/?__xts__[0]=68.ARAx8mhq75Hxmcs-wYMCe6LO_Mc5c_bM7Id7UcaOIfTKwD6Qft5MdDV-uBPLSNGrWW3jsbwZEvjlpkyb5IIQAjzc7-ELNmwPSGR4-RIOHBT5NPdRidtwbHGoAjhQV1IcUwcfXq3632IrQILRok_QqRP_wPqtFdSRIr3rikfEGBO4rox5p-6k7D6YBlW51jdnz4YimXZ7kxW7gV8Oi4CYiUhTM5mgyqZosb6giO3TnYQXYF-YqLTEV10bTOW5KsE8skYgHCo1xSonZB3RH-DeZn-DDGZP46_2AtXqJgNRFEJ10JI37h9pqNLGzntSbXea-SAHLUtbjfUZIgeQT7C7OwNbNgjJBAHOSFs6mrg5&__tn__=-R

Svoje iskustvo prenošenja slastičarskog znanja koje je stekla kao predavačica na Pučkom otvorenom učilištu i na Aspiri odlučila je iskoristiti i za otkrivanje slastičarskih tajni puno široj publici na svojim društvenim mrežama, ali i čitateljima našeg portala – jedinog hrvatskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo.

Iznimno nam je drago da vam možemo najaviti da ćete od sada u našoj rubrici Slatke tajne moći nova slastičarska znanja stjecati od Suzane Kvesić u posebnoj seriji tekstova Škola slastičarstva sa Suzanom Kvesić.

Fotografija: Suzana Kvesić

profesionalni slastičar profesionalni život savjeti slastičarstvo slatke tajne suana kvesić 2019-10-05
Tags profesionalni slastičar profesionalni život savjeti slastičarstvo slatke tajne suana kvesić

Autori

napisala : Kate Bošković
Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.
Prethodni članak :

Pita u torti – desert za neodlučne

Sljedeći članak :

Džem od zelenih rajčica i bresaka

Povezani članci

Evo kako pripremiti savršeno prhko tijesto: Lorena Mihelčić nam otkriva male trikove uspješne pripreme

Evo kako pripremiti savršeno prhko tijesto: Lorena Mihelčić nam otkriva male trikove uspješne pripreme

Slatkopedija 20 ruj 2023
Izbor noža za rezanje je bitan: evo koji bi vam mogao osigurati savršen komad torte

Izbor noža za rezanje je bitan: evo koji bi vam mogao osigurati savršen komad torte

Mirjana Bošković Smrekar 03 ruj 2023
Sigurnost na prvom mjestu: preko ljeta je osobito važno biti oprezan s hranom

Sigurnost na prvom mjestu: preko ljeta je osobito važno biti oprezan s hranom

Mirjana Bošković Smrekar 25 srp 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!