U Splitu održan sajam Gast

U subotu je službeno zatvoreno još jedno izdanje međunarodnog sajma GAST.

Dvadeset i treće izdanje međunarodnog sajma GAST donijelo je puno zanimljivih događanja i izlagača, kako u području ugostiteljstva, turizma i kulinarstva, tako i u području slastičarstva. Tijekom četiri dana posjetitelji sajma su u Spaladium Areni imali priliku vidjeti sve najnovije trendove u svijetu turizma, ugostiteljstva, kulinarstva i slastičarstva, ali i sudjelovati na brojnim radionicama i posebnim prezentacijama koje su održane u sklopu bogatog programa.

U nizu zanimljivih događanja svakako treba istaknuti prezentaciju izrade blatske lumblije, tradicionalnog kolača iz Blata s otoka Korčule koji su drugog dana sajma predstavili djelatnici Turističke zajednice općine Blato. Treće dana sajma prezentirana je još jedna tradicionalna korčulanska slastica – kolač lojenica, koji je okupljenima predstavila Smiljana Matijaca, vlasnica poznate trgovine korčulanskih slastica Cukarin.

Među brojnim izlagačima i štandovima na kojima se moglo pronaći pregršt zanimljivih aparata, pomagala, proizvoda te slatkih i slanih delicija, nama najzanimljviji svakako su bili štandovi okrenuti slatkim delicijama i opremi za slastičarnice. Na sajmu se tako moglo iskušati brojne sladolede, pronaći bogatu ponudu vrhunskih aparata te raznih usluga za promidžbu vlastitog brenda.

Ponosni smo što smo kao medijski pokrovitelj ovog događanja imali priliku biti među izlagačima i upoznati širu javnost s našim radom. Veselimo se 24. izdanju međunarodnog sajma GAST.

Fotografije: Sajam GAST

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.