Bilo kuda, Slatkopedija svuda

Dragi čitatelji,

iza nas je drugi mjesec ove godine, po mnogočemu najintenzivniji mjesec od kada Slatkopedija postoji. Veljača će u našoj redakciji ostati zapamćena po puno lijepih i nezaboravnih stvari.

Najkraći mjesec u godini nama je donio najviše razloga za veselje i najviše posla. Sklopili smo nove suradnje, stekli nove čitatelje, upoznali još puno zaljubljenika u slastice. No, osim svega toga, veljača nam je donijela mogućnost da vam predstavimo naš rad u brojnim medijima, ali i da konačno dobijemo priliku da se s vama i osobno upoznamo na sajmu GAST koji se održao u Splitu.

Tijekom veljače predstavili smo naš rad čitateljima Slobodne Dalmacije te portala Shhefica, Stilueta, split.com.hr, Mag Me i Dalmacija News. Zahvaljujemo svim redakcijama koji su prepoznali našu priču i podijelili je sa svojim čitateljima.

Najljepši dio veljače ipak je bio njezin zadnji dan kad smo konačno kao jedan od izlagača na sajmu GAST dobili priliku upoznati naše drage čitatelje te predstaviti naš rad onima koji dosada s njim nisu bili upoznati. Bilo je divno iskustvo susresti naše vjerne čitatelje, osobito one koji su nam priznali da su na sajam došli samo zato da se upoznaju s nama. To nam je najbolji dokaz da radimo pravi posao i da to ljudi prepoznaju.

Početak ožujka također je prošao u znaku sajma GAST, čiji smo mi medijski pokrovitelji, a planovi za ovaj mjesec su također veliki. Stiže nam Uskrs i polako se okrećemo temama vezanim za taj veliki blagdan. Vjerujemo da ćete na našem portalu i na našim društvenim mrežama pronaći niz korisnih i zanimljivih ideja za vaše uskršnje slastice.

Sretna i ponosna zbog svega učinjenog u veljači te puna radnog elana i planova za ožujak, do sljedećeg put pozdravlja vas vaša Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.