Intenzivni tečaj za međunarodnog slastičarskog suca

Intenzivni tečaj za međunarodne slastičarske suce održat će se početkom veljače u Stuttgartu u Njemačkoj .

Pod vodstvom slastičara Gillesa Renussona, u organizaciji World Association of Chefs Societies, u Stuttgartu će se 4. veljače održati jednodnevni intenzivni tečaj za međunarodne slastičarske suce. Ovaj je tečaj obavezan za sve one koji žele postati međunarodni slastičarski suci, ali je otvoren i za sve zainteresirane pojedince – natjecatelje, trenere i organizatore događanja.

Na kraju seminara, sudionici će dobiti certifikat koji je obavezan za one koji žele postati suci. Međutim, važno je napomenuti kako je za dobivanje odobrenje za slastičarske suce, potrebno dobiti i druge potvrde i dokumente. Sudionicima će se otvoriti i mogućnost sudjelovanja na prestižnim kulinarskim događanjima diljem svijeta.

Ovaj je seminar koristan i natjecateljima na različitim svjetskim natjecanjima jer će naučiti na što se trebaju fokusirati.

Cijena ovog tečaj je 200 eura, a u cijenu je uključen intenzivan, cjelodnevni tečaj, materijali koje sudionici mogu ponijeti kući te ručak. U ovom trenutku ostalo je još pet slobodnih mjesta za prijavu.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama World Association of Chefs Societies.

Ilustracija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.