Demo master-class pod vodstvom Johana Martina

Gourmandise lab organizira trodnevni demo master-class na kojem će Johan Martin polaznike naučiti izradu slastica iz deset različitih kategorija.

Od 22. siječnja 2018. do 24. siječnja 2018. u Gourmandise lab-u će se održati Demo master-class by Johan Martin.

Ovom će prilikom briljantni predavač slastičarske škole Bellouet Conseil u Parizu polaznike naučiti kako izraditi različite slastice prema predviđenom programu. Radionice će se održavati svaki dan u periodu od  9  do 18 sati, a program uključuje 10 kategorija u kojima će među ostalim naučiti pripremati različite voćne biskvite, compotée, mousseu te razne kreme kao i glazure.

Cijena ovog demo master-classa iznosi 4.160,00kn bez PDV-a, a u cijenu je uključen francuski doručak (pravi francuski kroasani, kava, sok) i ručak. Broj polaznika je ograničen, a za detalje prijave kontaktirajte Gourmandise na e-mail adresu: info@gourmandise.hr ili na brojeve telefona: 01/614-0158 te 099/343-6465.

Fotografija: Gourmandise

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enter Captcha Here : *

Reload Image