Zagrljaj medicinske sestre i Djeda Mraza dirnuo svijet

Da je iznimno talentirana za izradu torti, Rosie Dummer već je dokazala brojnim osvojenim priznanjima i nagradama, a zadnja fotografija torte koju je objavila na svojim društvenim mrežama ganula je svijet.

Rosie Dummer višestruko je nagrađivana dekoraterka torti, koja trenutno snima emisije o ekstremnim tortama na Chanels 4, a fotografije svojih torti dijeli na Facebooku, Instagramu i Twitteru, ali i svojoj službenoj internetskoj stranici.

Svaka njezina torta pravo je remek djelo, a zadnjih dana društvenim se mrežama širi još jedna od njih. Naime, Rosie je za djelatnike bolnice Royal Bolton Hospital izradila tortu u prirodnoj veličini, točnije 1,82 m visine, a torta predstavlja zagrljaj Djeda Mraza i medicinske sestre. Ovom je tortom Rosie htjela pokazati zahvalnost svim zdravstvenim djelatnicima ove bolnice, i širom svijeta, ali i podsjetiti svih na lavovski posao koji oni u ovoj pandemiji rade za ljudsko zdravlje.

„Budući da se trenutno ne smijemo grliti, mislila sam kako bi divno bilo poslati jedan virtualni zagrljaj Djeda Mraza svim našim zdravstvenim djelatnicima“ – rekla je Rosie za Lanchasire Telegraph. Njezina je torta izazvala oduševljenje brojnih pratitelja te lavinu pozitivnih komentara.

Osim fotografije torte, Rosie je sa svojim pratiteljima podijelila i kratki video u kojem je prikazano kako je torta dostavljena na adresu. Tortu je osoblje bolničke kuhinje izrezalo u 1.300 porcija i podijelilo zaposlenicima. Ovaj preslatki zagrljaj rezale su četiri osobe, a za to im je bilo potrebno četiri sata.

Priča o ovoj impozantnoj torti bit će prikazana 12. prosinca 2020. u emisiji Merry Christmas Cakes and Bakes na Chanel 5.

Inače, Rosie na Facebooku ima preko milijun pratitelja, dok na Instagramu ima preko 50 tisuća pratitelja koji željno iščekuju njezine nove kreativnosti.

Fotografija: Facebook stranica Rosie Cake-Diva

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.