Pripremite nikad kreativnije božićne slastice u posebnim silikonskim kalupima

U sklopu našeg darivanja „Odbrojavanje do Adventa“ dvije najsretnije čitateljice nagradili smo ovim posebnim kalupima, o kojima vam više donosimo u nastavku.

Za pripremu posebnih slastica čak i najvećim slastičarskim umjetnicima potrebna je mala pomoć. Ona najčešće dolazi u obliku kalupa i drugih alata koji pomažu u stvaranju prave slatke čarolije.

Baš takve kalupe možete pronaći i u ponudi Pekarskog glasnika, portala specijaliziranog za mlinarstvo, pekarstvo i slastičarstvo. Naime, oni u svojoj ponudi imaju posebno oblikovane silikonske kalupe s inoks okvirima koji omogućuju izradu složenih slastica s punjenjima.

Ovi su kalupi namijenjeni svima od profesionalaca do hobi slastičara. Ono što je karakteristično za ove kalupe jest da se u njima izrađuju torte i kolači s različitim punjenima, a zbog materijala od koji su izrađeni mogu podnijeti različite oscilacije u temperaturi. Tako da se u njima mogu izraditi slastice koje je potrebno zamrznuti, ali i one koje je potrebno peći na visokoj temperaturi. Raspon temperature je od -50 do 260 °C. U odnosu na druge silikonske kalupe, ovi su kalupi deblji, a samim time dosta izdržljiviji.

U ponudi su tri kalupa različitih namjena, i to četvrtasti kalup namijenjen prvenstveno za cateringe i hotele jer je u njemu moguće istovremeno izraditi 25 kocki sa slatkim punjenjima, no ovaj kalup vrlo dobro može poslužiti i u kućanstvima u kojima se izrađuje veća količina slastica. Dimenzije kalupa su 20 x 20 cm, a dolazi s inoks okvirom.

Drugi kalup u ponudi je onaj za izradu trokutastih slastica s punjenjem. Pogodan je za upotrebu u ugostiteljstvu, s obzirom na to da omogućuje istovremenu izradu 40 identičnih trokuta s različitim punjenjem, a ovaj poseban oblik omogućuje i različite kombinacije oblika poput romba ili heksagonalne prizme. Dimenzije ovog kalupa su 21 x 26 cm te dolazi s inoks okvirom.

Treći kalup u ponudi je onaj za izradu male parfe torte s kojim se može izraditi 8 jednakih šnita, unaprijed označenih za rezanje. Promjer ovog kalupa je 18,5 cm, a kao i prethodna dva kalupa, dolazi s inoks okvirom.

Svi zainteresirani za kupovinu ovih kalupa koji uvelike olakšavaju izradu složenijih slastica mogu više o njima saznati na poveznici te ih naručiti slanjem elektroničke pošte na adresu info@pekarskiglasnik.com.

Najbolju vijest ostavili smo za kraj – u tijeku je predblagdanski popust od 30 % pa stoga požurite i naručite ove kalupe po nikad nižim cijenama.

Fotografije: Pekarski glasnik

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.