Utjecaj zvijezda: horoskopski znak određuje koja čokolada je idealan izbor za Valentinovo

Navodno na izbor omiljenog čokoladnog dara za Valentinovo utječe i horoskopski znak.

Kako horoskopski znak utječe na izbor omiljene čokolade i omiljene torte, već smo pisali, a danas vam otkrivamo i koje čokolade predstavnici različitih znakova najviše vole dobiti za najromatičniji dan u godini.

Sudeći prema tekstu objavljenom na sweetyhigh.com, ovnovi se na Valentinovo najviše vesele Ferrero Rocher pralinama. Odlična kombinacija lješnjaka, čokolade, vafla i Nutelle u potpunosti zadovoljava njihovu potrebu za slasticama.

Bikovi se s druge strane vole počastiti finom bombonjerom punom neodoljivih čokoladnih kombinacija te će ih upravo takav dar najviše razveseliti za Valentinovo.

Društveni blizanci najviše vole dobiti šarene bombone u obliku srca, koji savršeno odgovaraju njihovoj vrckavoj naravi te koje uvijek mogu podijeliti s drugima.

Romantični i osjećajni rak najviše se veselim simboličnim čokoladnim darovima koji će naglasiti osjećaje ljubavi i pripadnosti, stoga su čokolade u obliku ruža pravi izbor za njih.

Lav želi da mu se posveti puna pažnja te da njegov dar privuče i interes okoline, stoga su najbolji izbor za njega jagode umočene u čokoladu.

Pripadnici znaka vaga vole posvećivati pažnju detaljima te se za Valentinovo osobito vesele lijepim i profinjenim čokoladicama, kojima će im voljena osoba pokazati da im pazi na detalje.

Pedantne djevice osobito uživaju u visokokvalitetnim čokoladnim trufflesima, koji stižu u velikim pakiranjima kako bi mogli podijeliti s partnerom.

Škorpioni ne vole javno pokazivati da su im dragi dani poput Valentinova, pa pravi izbor za njih predstavljaju slatko-kiselkasti gumeni bomboni u obliku srca, koji pokazuju i njihovo nastojanje da postignu ravnotežu između svoje nježnije i grublje strane.

Optimistični strijelci vole neobične čokolade koje su dostupne samo u određenom periodu u godini te u kojima se kombiniraju okusi čokolade s raznim punjenima, stoga će upravo takve čokolade njih osvojiti.

Praktični jarci vjerni su jednostavnim i slatkim čokoladnim bombonima poput M&M’s koji dolaze u raznim bojama čime unose radost i boje u njihove dane.

Neovisni vodenjaci vole šarene bombone, koji obično nisu prvi izbor za romantični dar, ali će  njih svakako razveseliti.

I na kraju, za romantične ribe najbolji će izbor biti čokoladni poljupci koji predstavljaju savršen spoj kvalitetne čokolade i ukusnog punjenja.

Izvor: sweetyhigh.com

Fotografije: Pexels i Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.