Traži se dvadeset i pet slastičara za rad na kruzerima

Od ukupno 90 oglašenih radnih mjesta za rad na kruzerima tvrtke Costa Cruises, čak njih 25 pripada slastičarima.

Među brojnim natječajima za radna mjesta na kruzerima tvrtke Costa Cruises našlo se i 25 natječaja za mjesto slastičara. Ovo je lijepa vijest, s obzirom na situaciju s virusom Covid_19, koja je tijekom karantene na svjetskoj razini dosta pogodila ugostiteljski sektor i same slastičare.

Odabir kandidata digitalnim putem predviđen je za 4. studenog 2020., a iz Costa Cruisesa su uvjereni kako će situacija biti povoljna te da će brodovi moći ploviti diljem Italije i Europe.

Selekcijski postupak za odabir kandidata podijeljen je u dva dijela, i to: prvi dio u kojem će kandidati s osobljem LavoroTurismo koji su zaduženi za predizbor kandidata, proći kroz njihov životopis, odraditi video intervju te jezični test nakon čega slijedi drugi dio u kojem će kandidati koji udovoljavaju uvjetima obaviti video intervju sa zaposlenicima Costa Cruisesa.

Kandidati zainteresirani za mjesto slastičara moraju udovoljiti nizu zahtjeva. Osim završene slastičarske škole, moraju imati najmanje dvije godine radnog iskustva na kruzeru te dvije godine slastičarskog radnog iskustva. Uz to potrebno je znanje engleskog jezika, dok je poznavanje talijanskog jezika prednost.

Iz Costa Cruises navode da one koji prođu sve faze selekcije očekuje 4 – 6 mjeseci rada na brodu, a zatim dva mjeseca odmora.

Sve važne informacije vezane za zapošljavanje zainteresirani kandidati mogu pronaći na ovoj poveznici, na kojoj mogu i predati prijavu za navedeno radno mjesto.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.