• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slastičarstvo» Obrazovanje»Svijet makaronsa

Svijet makaronsa

Mirjana Bošković Smrekar 10 ruj 2017 Obrazovanje Leave a comment

Gourmadise organizira radionicu na kojoj će polaznici naučiti tajne izrade makaronsa.

U subotu, 16. rujna 2017., od 10 do 14 h održat će se master class SVIJET MAKARONSA u organizaciji Gourmandise. Polaznici, čiji je broj ograničen na svega osam osoba imat će priliku naučiti kako pravilno izraditi makaronse. Radionica će se održati u kuhinji opremljenoj svim potrebnim sastojcima i alatima.

Polaznici će na radionici dobiti odgovore na važna pitanja vezana za izradu kvalitetnih makaronsa, kao na primjer: koje je bademovo brašno najbolje, koje boje koristiti pri izradi te kada ih dodati u smjesu, kako napraviti punjenje za makaronse, ali i još mnogo korisnih savjeta i metoda važnih u izradi makaronsa. Stručno vodstvo nadzirat će rad i pomagati svakom polazniku tijekom trajanja radionice. Po završetku radionice svaki će polaznik kući ponijeti tridesetak makaronsa koje će na radionici samostalno izraditi.

Cijena radionice iznosi 450,00 kn s PDV-om te je zbog ograničenog broja polaznika potrebna prethodna najava koja se može izvršiti putem e-mail adrese: info@gourmandise.hr ili telefonski na brojeve:  01/6140-185 i 099/343-6465.

Fotografija: Gourmandise

makarons obrazovanje radionica 2017-09-10
Tags makarons obrazovanje radionica

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Predstavljena potpuno nova vrsta čokolade

Sljedeći članak :

Keksići od bjelanjaka

Povezani članci

Dobre vijesti za buduće pekare: Grad Zagreb će ih stipendirati

Dobre vijesti za buduće pekare: Grad Zagreb će ih stipendirati

Mirjana Bošković Smrekar 09 kol 2023
Kreću prijave za srednje škole: evo koliko „slatkih klupa“ čeka đake

Kreću prijave za srednje škole: evo koliko „slatkih klupa“ čeka đake

Mirjana Bošković Smrekar 28 lip 2023
Dodijeljenje medalje slastičarima i pekarima: završeno još jedno izdanje WorldSkills

Dodijeljenje medalje slastičarima i pekarima: završeno još jedno izdanje WorldSkills

Mirjana Bošković Smrekar 16 svi 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!