• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Slastičarstvo» Obrazovanje»Radionica o izradi profiterola i eklera

Radionica o izradi profiterola i eklera

Mirjana Bošković Smrekar 04 srp 2017 Obrazovanje Leave a comment

Radionica o izradi kuhanih tijesta, točnije profiterola i eklera, održat će se 6. srpnja u Centru za kulturu prehrane

U Centru za kulturu prehrane, 6. srpnja 2017. održat će se radionica kuhanih tijesta: Profiteroli & Ekleri na kojoj će polaznici imati priliku savladati vještine izrade zahtjevnih kuhanih tijesta. Vrijeme održavanja radionice je od 18 do 20:30 h, na adresi Nazorova 18, Zagreb.

Broj kandidata je ograničen na 12 osoba, a cijena radionice iznosi 350,00 kn. Međutim, za prijave koje se zaprime do dva dana prije radionice, dobiva se popust od 5o posto.   Sve dodatne informacije o ovoj radionici možete dobiti na mail adresi: info@kulturaprehrane.hr  ili  na broju telefona: 091 481 44 66.

Fotografija: Centar za kulturu prehrane

2017-07-04

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Završen Festival slastica Slatki gušti

Sljedeći članak :

U srednjim školama ima mjesta za 252 slastičara

Povezani članci

Dodijeljenje medalje slastičarima i pekarima: završeno još jedno izdanje WorldSkills

Dodijeljenje medalje slastičarima i pekarima: završeno još jedno izdanje WorldSkills

Mirjana Bošković Smrekar 16 svi 2023
Danas počinje najveće natjecanje strukovnih škola u Hrvatskoj: evo što očekuje slastičare

Danas počinje najveće natjecanje strukovnih škola u Hrvatskoj: evo što očekuje slastičare

Mirjana Bošković Smrekar 10 svi 2023
Mali palačinka kup: kreativnim palačinkama i smoothijima do pobjede

Mali palačinka kup: kreativnim palačinkama i smoothijima do pobjede

Mirjana Bošković Smrekar 28 tra 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!