Predivna gesta: Bread Club Zagreb nudi besplatni kruh za žrtve potresa

Bread Club Zagreb odlučio je pogođenim Zagrepčanima pomoći na najljepši način – davši im besplatni kruh.

Jučerašnji snažni potres koji je u rano jutro potresao Zagreb i nanio velike materijalne štete, ponovno je dokazao da smo u trenucima kad je to najpotrebnije, jako složan narod. Prekrasna gesta tako stiže i iz poznate zagrebačke pekarnice Bread Club Zagreb.

Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađna pogođenih…

Objavljuje Bread Club ZagrebNedjelja, 22. ožujka 2020.

Naime, na njihovim društvenim mrežama sinoć je objavljeno da su odlučili u ovim teškim trenucima Zagrepčanima pomoći onako kako oni najbolje znaju – kruhom. Ispred njihove pekare na adresi Trakošćanska 42 od danas će biti postavljena kolica na kojima će se nalaziti kruh koji će besplatno moći uzeti građani koji se ne mogu vratiti svojim domovima ili pak žele odnijeti kruh starijim i nemoćnim osobama.

Napomenuli su kako zbog ograničenih kapaciteta njihove smanjene proizvodnje možda neće moći pomoći svima, ali će dati sve od sebe. Pozvali su i udruge kojima je potrebna pomoć da im se jave kako bi pomogli onima kojima je najpotrebnije.

Na kraju ove objave koja dokazuje da su i najteže situacije lakše kad se ujedinimo i pomognemo jedni drugima, pozvali su svoje pratitelje da ostanu doma i paze jedni na druge.

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.