Otvoren je najslađi webshop: evo i naših prvih proizvoda

Dragi čitatelji,

baš kao što smo vam prije nekoliko dana na našim društvenim mrežama najavili, danas s radom kreće naš webshop.

Mali je to kutak interneta u kojemu ćete naći pamučne majice i torbe koje će vas osvojiti (a mnoge od vas preko društvenih mreža već i jesu) svojim veselim ilustracijama i šaljivim natpisima. Ideje za natpise dolaze iz naše redakcije, a predivne ilustracije koje su našim proizvodima dale jedan poseban šarm za nas je napravila mlada dizajnerica vizualnih komunikacija Matea Erceg koja je sve naše želje uspjela pretvoriti u stvarnost – u još ljepšu stvarnost nego što smo je zamišljali.

Naši proizvodi na tržište stižu u pravi čas – baš na vrijeme da sebi ili nekoj dragoj osobi zasladite nadolazeće božićne blagdane.

Povodom otvorenja, samo za vas pripremili smo posebne cijene po kojima ćete od danas pa sve do četvrtka, 12. prosinca 2019., moći nabaviti ove slatke proizvode. Za sve one koji odluče naručiti proizvode u vrijednosti iznad 300,00 kn, poštarina je besplatna.

Sve informacije o uvjetima kupnje, načinu dostave i zaštiti vaših podataka možete naći na pripadajućim stranicama. U našem webshopu možete bezbrižno kupovati jer vaši su podaci kod nas sigurni.

Zasad je u našem webshopu omogućeno plaćanje pouzećem ili izravno na naš račun (internet bankarstvom ili uplatom na banci ili u pošti). Želeći vam osigurati što jednostavniju kupnju, dat ćemo sve od sebe da što prije uvedemo i kartično plaćanje.

Također, zasad ćemo proizvode dostavljati samo u Hrvatsku, a onda tko zna – veselimo se vidjeti što nam sprema 2020. godina. Pobrinut ćemo se da ne prođe dugo od vaše narudžbe do našeg slanja – od trenutka primitka narudžbe do slanja odabranih proizvoda proći će (osim u iznimnim situacijama) dva radna dana.

Naša je ponuda u ovom trenutku okrenuta ženskoj populaciji jer čak 90 posto naše publike čine žene, stoga smo im na ovaj način htjeli izraziti zahvalu što su tu i što nas prate iz dana u dan. No, novi proizvodi se već pripremaju i neće proći dugo, a majice s našim potpisom već će moći nositi i muškarci.

Da ne duljim više – sve detalje naći ćete na našim stranicama, a ako je ipak nešto ostalo nejasno, slobodno nas kontaktirajte – naš mail, mobitel i društvene mreže su vam uvijek na raspolaganju.

Do sljedećeg slatkog javljanja, pozdravlja vas vaša

Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

2 komentara
    1. Drago nam je da vam se sviđaju naši proizvodi – nastojat ćemo u budućnosti u ponudu uvrstiti i veće brojeve majica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.