Gdje bomboni vladaju: božićni odmor u kućici iz snova

Na internetskoj stranici Booking.com objavljen je smještaj kojemu će malo koji ljubitelj bombona moći odoljeti.

Išli su tako Ivica i Marica po šumi i naišli na kućicu koja je cijela bila od bombona i čokolade… Bilo je to jednom davnom, a sada ta kućica iz bajke, bez zapleta sa zločestom vješticom, čeka prave ljubitelje bombona.

Naime, na internetskim stranicama Booking.com objavljen je oglas za smještaj rađen baš po mjeri svakog pravog sladokusca. Kućica nazvana Candy Cane House smještena je u samom središtu Londona, u četvrti Soho, nudi ljubiteljima slatkoga noćenje u kućici napravljenoj od bombona, čokolade, medenjaka i drugih slastica.

Ova kućica prima samo dvoje gostiju na dvije noći, a oni koji uspiju ući u ovaj smještaj iz snova imat će priliku uživati u kušanju jestivih vijenaca, istovremeno se diveći prozorima ukrašenima šećernim štapićima i royal icingom.

U velikom salonu Candy očekuju ih zidovi od slatkiša te božićno drvce ukrašeno slatkim štapićima i slatkišima.

Nakon toga slijedi dolazak u veliku spavaću sobu od medenjaka, u kojoj će gosti među ostalim moći iskušati jestive češere od čokoladnog bora.

U kuhinji ih pak čeka pravo veselje jer ona nije obična kuhinja, već kuhinja od čokolade i karamele, s čokoladnim zidovima i podom od karamele. A da bi užitak u ovom slatkom smještaju bio potpun, tu i je i šećerni zahod.

Više detalja o slobodnim datumima i cijeni smještaja možete saznati na Booking.com.

Fotografije: Booking.com

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.