Uvjeti prodaje

Informacije o webshopu Slatkopedija

Naziv tvrtke: TAG d.o.o. za trgovinu, arhitekturu i građevinu

Sjedište tvrtke: Marasovića 6, 21000 Split, Republika Hrvatska

OIB: 45795647782

Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Splitu

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: MBS 060053147

Temeljni kapital trgovačkog društva u iznosu od 25.000 kuna uplaćen je u cijelosti.

Članovi uprave: Marija Bošković (direktor); Krešimir Bošković (prokurist)

Račun otvoren kod  Erste&Steiermärkische Bank d.d.; Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Republika Hrvatska, IBAN: HR6524020061100707522 i PBZ Zagreb, Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR3323400091100036089

Kontakt mobitel: 091/1990-086

Kontakt mail: slatkopedija@slatkopedija.hr

Uvjeti kupnje i zaštita privatnosti u webshopu Slatkopedija

Prilikom kupnje u webshopu Slatkopedija, Kupac samostalno odlučuje želi li se registrirati kao korisnik webshopa Slatkopedija ili pak kupiti proizvod(e) bez registracije. U slučaju odabira registracije, Kupac bira tajnu lozinku koja je dostupna samo njemu. Kupac u bilo kojem trenutku može zatražiti brisanje svog računa kao postojeći kupac i isto će  webshop Slatkopedija odmah po primitku zahtjeva napraviti i o tomu obavijestiti Kupca.

Prilikom naručivanja proizvoda, od Kupca se traže njegovi privatni podaci poput imena, prezimena, adresa, kontakta i drugih koji će se koristiti u svrhu obrade i isporuke njegove narudžbe. Isti podatke webshop Slatkopedija neće koristiti ni u jednu drugu svrhu, osim u svrhu obrade i isporuke narudžbe koju je Kupac napravio u webshopu Slatkopedija te eventualno za naknadne obavijesti o novim proizvodima i akcijama u webshopu Slatkopedija. Ukoliko kupac ne želi biti obaviješten o novim proizvodima i akcijama u webshopu Slatkopedija, može od webshopa Slatkopedije zatražiti da ga o istom ne obavještava i webshop Slatkopedija će, odmah po primitku njegova zahtjeva, prestati slati obavijesti te ga o prestanku slanja obavijestiti.

U webshopu Slatkopedija dostupno je plaćanje putem direktne bankovne transakcije na račun IBAN: HR6524020061100707522 otvoren u Erste&Steiermärkische Bank d.d.; Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Republika Hrvatska ili pouzećem. U konačni iznos uračunava se i trošak dostave na području Republike Hrvatske u iznosu od 35 kuna, osim u slučajevima kada Kupac izvrši narudžbu u iznosu većem od 300 kuna – u tom slučaju troškove poštarine snosi webshop Slatkopedija.

Kupac će za proizvode kupljene u webshopu primiti valjani račun kao dokaz svoje kupnje u samom webshopu te će se, u slučaju ulaganja prigovora ili reklamacije, morati pozvati na broj računa.

Webshop Slatkopedija će naručene proizvode kupcu slati koristeći usluge Hrvatske pošte. Paket će biti upućen u roku od maksimalno dva radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate ukoliko je Kupac odabrao plaćanje putem direktne bankovne transakcije (osim u iznimnim slučajevima, o kojima će Kupac pravovremeno biti obaviješten).

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni kupcu na adresu navedenu u odjeljku Adresa za dostavu, a o dolasku samog paketa Kupca će obavijestiti zaposlenik dostavne službe. Ukoliko zaposlenik dostavne službe ne uspije dostaviti pošiljku, a Kupac u navedenom roku ne preuzme pošiljku, ista se vraća webshopu Slatkopedija, a eventualno ponovno slanje ići će na trošak Kupca.

Kupac ima pravo reklamirati dobiveni proizvod i podnijeti zahtjev za promjenom proizvoda ili povrat novca pismenim putem (preko maila) u roku od 15 dana od dana primitka proizvoda. Ukoliko Kupac traži zamjenu ili povrat novca zbog vlastite greške (npr. pogrešna veličina naručenog proizvoda i slično), trošak povrata paketa ide na trošak Kupca. Ukoliko se, pak ustanovi da je do greške došlo zbog propusta webshopa Slatkopedija, trošak povrata paketa snosit će webshop Slatkopedija odnosno taj će iznos biti vraćen Kupcu.

Ilustracije prikazane u webshopu Slatkopedija mogu odstupati od izgleda konačnog proizvoda. Webshop Slatkopedija ne preuzima odgovornost za eventualne razlike u bojama i nijansama proizvoda, kao ni za greške nastale u proizvodnji, a na koje webshop Slatkopedija nije imao utjecaja. Također, webshop Slatkopedija ne odgovara za oštećenja na proizvodu nastala uslijed pogrešnog rukovanja ili održavanja proizvoda, a za koje je odgovoran Kupac.

Kupnjom u webshopu Slatkopedija Kupac potvrđuje da je pročitao i razumio ove Uvjete kupnje te da se s istima slaže.