Hladni dani postaju topliji uz džemper s motivom omiljene teglice

Ukoliko ste totalno božićni tip koji pazi na sve detalje, uključivši i nošenje božićnog pulovera, a pri tom obožavate Nutellu, ovo je prava prilika da ove blagdane dočekate u Nutellinom božićnom puloveru.

Strastveni ljubitelji Nutelle, ali i božićnog ugođaja te dress codea često viđenog u filmovima, gdje svi članovi obitelji na božićnoj večeri nose božićni pulover, ove su godine došli na svoje.

Naime, ovogodišnji must-have pulover definitivno je onaj Nutellin, u prikladno blagdanskoj crvenoj boji, na kojem su izvezeni motivi srca, ali i nadaleko poznata Nutellina teglica te logotip ovog brenda.

Ovo je prvi ovakav proizvod ovoga brenda, a ljubitelji ovog namaza imaju priliku osvojiti jedan od 200 primjeraka koji se daruju, i to elektroničkim putem, na ovoj poveznici, na kojoj je, za osvajanje ovog džempera, potrebno odgovoriti na nekoliko pitanja.

Ako želite hladne zimske dane provesti u slatkom puloveru, prijavite se što prije – sretno svima.

Fotografija: Nutella

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.