• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Čokoladna plata – trend s društvenih mreža koji sladi i najgore dane

Čokoladna plata – trend s društvenih mreža koji sladi i najgore dane

Mirjana Bošković Smrekar 22 stu 2020 Novosti Leave a comment

Trendovi se brzinom munje šire društvenim mrežama, smjenjuju se i stvaraju novi, a jedan koji traje je slatki trend – čokoladna plata.

Do sada se pod pojmom plata smatrala plata s mnoštvom finih mesnih narezaka, kvalitetnih sireva i raznovrsnih maslina, kapara i sušenog voća, ili pak plate s različitim vrstama pečenog mesa. No, osim takvih, postoje i mnogo slađe plate – one čokoladne čija je popularnost iz dana u dan sve veća.

Iako su fotografije plata na kojima se nalaze najrazličitije čokoladne slastice na društvenim mrežama prisutne već duže vrijeme, njihova je popularnost ovih dana, vjerojatno uvjetovano i ne baš slatkom stvarnošću u kojoj se nalazimo, sve veća i veća.  

Ono što je potrebno za izradu ovakve plate je drvena daska za posluživanje, mnoštvo čokoladnih slastica – keksića, čokolada, bombona, kolačića, te kreativnost. Ideje za ovu slatku platu možete potražiti na Instagramu na kojem se nalaze fotografije brojnih blogera i ljubitelja čokolade koji su već složili svoju omiljenu verziju ovog trenutnog neizostavnog hita na društvnim mrežama.

Kako će vaša plata izgledati ovisi isključivo o vama i o vašem osobnom ukusu kada je u pitanju čokolada. Stoga pustite mašti na volju i osmislite svoju najslađu platu.

 Fotografija: Instagram profil badbatchbaking

čokolada čokoladna plata društvene mreže instagram slatke vijesti trendovi 2020-11-22
Tags čokolada čokoladna plata društvene mreže instagram slatke vijesti trendovi

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: Andrijana Grgičević nas vodi u potragu za pravom čokoladom

Sljedeći članak :

Odbrojavanje do Adventa na Slatkopediji: tjedan započinjemo kuharicom s potpisom Edite Šimić

Povezani članci

Hrvati su veliki kavopije: godišnje popijemo duplo više kave od svjetskog prosjeka

Hrvati su veliki kavopije: godišnje popijemo duplo više kave od svjetskog prosjeka

Mirjana Bošković Smrekar 25 ruj 2023
S tržišta se povlače dva proizvoda: evo što je pronađeno u sastavu

S tržišta se povlače dva proizvoda: evo što je pronađeno u sastavu

Mirjana Bošković Smrekar 23 ruj 2023
Natjecanje s mirisom Božića: poznati pobjednici ovogodišnjeg izdanja Panettone daya

Natjecanje s mirisom Božića: poznati pobjednici ovogodišnjeg izdanja Panettone daya

Mirjana Bošković Smrekar 22 ruj 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!