Najslađi ukrasi za bor: kuglice od čokolade

Na Facebook stranici Passion Choc’ našli smo predivne božićne kuglice napravljene od – čokolade.

Crveno-zlatni, srebrno-plavi, šareni ili jednobojni, s puno svjećica i dodatnih ukrasa – svaki je bor neodoljiv na svoj način. Međutim, da se nas pita bor iz snova bi bio onaj na kojemu su gotovo svi ukrasi jestivi i – čokoladni.

Mini les boules de Noël ! #christmas #noel #chocolate #creation #instafood #instachocolate #jeanpascalserignat #food @jeanpascalserignat #consulting #jeanpascalserignat

Objavljuje Passion Choc'Ponedjeljak, 9. prosinca 2019.

Baš takve, neodoljive božićne ukrase našli smo na Facebook stranici Passion Choc’ iza koje stoji francuski čokolatijer Jean-Pascal Sérignat. Njegove čokoladne božićne kuglice naprosto osvajaju – od onih šupljih kuglica kroz koje se može vidjeti do onih sjajnih kuglica u zlatnoj, crvenoj i čokoladnoj boji – na ovoj stranici doslovno nema čega nema.

Boules de Noël "chalet" 🌲🌲🌲@jeanpascalserignat #consulting #chocolate #artisan #artisanal @decorelieffrance #decorelief…

Objavljuje Passion Choc'Subota, 7. prosinca 2019.

Na njegovoj se stranici nalaze i raskošne kuglice s orašastim plodovima koje nalikuju na Ferrero rocher, ali i razne varijacije crvenih i zelenih kuglica, kao i onih s ukrasima u obliku pahuljice.

Njegovi pratitelji ovih dana imaju priliku ove neodoljive ukrase osvojiti u nagradnoj igri, a nama ostaje samo da zamišljamo kako se ove čokoladne ljepotice nalaze i na našem boru.

Fotografija: Facebook stranica Passion Choc’

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.