Kad torta postane doručak u zdjeli – evo tko odnosi pobjedu u izazovu #damijebitislasticar

Dragi naši,

iako se ove godine svi žalimo da nam vrijeme sporo prolazi i da 2020. traje kao prosječne tri „normalne“ godine, ipak nam je vrijeme uspjelo proletjeti pa smo prošlog mjeseca propustili proglasiti pobjednika našeg izazova #damijebitislasticar.

Prisjetimo se, početkom svibnja pozvali smo vas da nam u sklopu ovog izazova otkrijete svoje najveće slastičarske promašaje i pogreške i da s nama podijelite sve one slatke priče na koje i niste baš ponosni.

Cilj je bio da se zajedno nasmijemo vlastiti neuspjesima koji su naše slatke uspjehe pretvorili u slatke neuspjehe o kojima se uvijek priča na obiteljskim okupljanjima. Podijelili smo tako s vama naše vlastite neuspjehe i pozvali vas da nam, bez ustručavanja, otkrijete i svoje.

No, iako smo vjerovali da ćete se okupiti u velikom broju i da ćemo se zajedno nasmijati svim onim brojnim promašajima koji se događaju u našim kuhinjama, tek mali broj vas bio je spreman s nama podijeliti svoje ne tako slatke priče.

Ona koja je nas najviše osvojila jest priča blogerice Mirne s bloga Eatdjevojka koja je otkrila da je jedna njezina torta završila kao doručak u zdjeli.

Kako je to izgledalo pročitajte u njezinoj objavi na Instagramu.

Mirnu pozivamo da nam se javi kako bismo joj mogli poslati zasluženi dar – naš jezični paket koji se sastoji od majice i torbe.

Svih vas pozivam da nas pratite i dalje jer smo za vas pripremili još puno slatkih darivanja u danima koji su pred nama.

Do vrlo skorog javljanja, pozdravlja vas vaša

Kate

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.