Još se stignete prijaviti na današnji webinar s temom „Postanite svjetski certificirani Masterchef“

Svi zainteresirani koji žele naučiti kako svoja znanja i vještine predstaviti sadašnjim i budućim poslodavcima, imaju priliku sudjelovati na webinaru koji organizira World Association of Chefs Societies.

U srijedu, 17. veljače 2021., u 16 sati po lokalnom vremenu u Parizu, održat će se webinar u organizaciji World Association of Chefs Societies, na temu: Postanite svjetski certificirani Masterchef. Ovo je četvrti po redu webinar za certifikaciju svjetskih šefova.

Webinar će održati John Clancy, direktor obrazovanja u Worldchefsu koji ima preko trideset godina iskustva kao akademik i kuhar, a odgovoran je i za upravljanje i usmjeravanje obrazovnih programa Worldchefsa, uključujući i priznate kulinarske škole te Worldchefs Global Certification.

Uz njega će na webinaru govoriti i Dora Timar, iza koje su više od dva desetljeća iskustva u razvoju vještina i politici koje je razvila radeći s poslodavcima, profesionalnim tijelima te vladama diljem svijeta.

Clancy će polaznike upoznati s Worldchefs certificiranim glavnim kuharom i Worldchefs certificiranim glavnim slastičarom. Sudionike će na webinaru provesti kroz zahtjeve i kriterije za stjecanje ove titule koji se nalaze u certifikacijskim priručnicima.

Također, upoznat će ih i s on-line aplikacijskom platformom Learning Assistant.

Na webinaru se može naučiti kako svoje kulinarske vještine i profesionalnu stručnost pokazati sadašnjim i budućim poslodavcima, koristeći platforme društvenih mreža.

Za sudjelovanje na webinaru potrebno je ispuniti obrazac na ovoj poveznici.

Fotografija: Unsplash

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.