I dalje im želimo reći „hvala“ – svadbena torta kao znak zahvalnosti djelatnicima hitnih službi

Dragi čitatelji,

prošlo je već više od godinu dana od prvog slučaja COVID pozitivnog pacijenta u Hrvatskoj, a približava nam se i godišnjica od prvog zatvaranja većine objekata u našoj zemlji.

Godina obilježena pandemijom donijela nam je mnogo briga, nesigurnosti i neizvjesnosti, naučila nas je živjeti u okolnostima koje su nazvane „novo normalno“, odvojila nas od dobro nam poznatih obrazaca ponašanja… Bila je teška i nažalost, ostaje teška.

Prošle smo godine, malo nakon zatvaranja, započeli akciju #recimoimhvala u sklopu koje djelatnicima hitnih službi iskazujemo zahvalnost na najslađi način – dajući im, u suradnji s brojnim slastičarnicama diljem Lijepe Naše, svadbenu tortu.

U 2020. godini smo tako zasladili sedam vjenčanja, a nadamo se da ćemo isto imati priliku napraviti i ove godine.

Naime, iako je akcija prvotno trebala trajati do kraja prošle godine, budući da pandemiji nije došao kraj, odlučili smo je produžiti i u ovoj godini nastaviti iskazivati zahvalnost na jedini način na kojim mi znamo – slatki.

Stoga, ako ste vi djelatnica ili djelatnik hitne službe koji u periodu do 1. srpnja ove godine planira izreći sudbonosno „da“, javite nam se i dozvolite nam da vam pokušamo zasladiti najljepši dan.

Ako pak želite da baš vaša svadbena torta uveliča vjenčanje nekomu od djelatnika koji neumorno rade na suzbijanju ove pandemije, javite nam se i pridružite ovoj preslatkoj akciji.

Mail kate.boskovic@slatkopedija.hr vaša je sigurna adresa – čekamo vaše javljanje.

Do sljedeće slatke prilike, pozdravlja vas

vaša Kate

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.