Da je slastičar biti lako, slastičar bi bio svatko

Dragi čitatelji,

danas je zadnji dan mjeseca u kojem smo proslavili treću godišnjicu našeg postojanja. Koristim ovu priliku da vam još jednom zahvalim što sve već tri godine s nama i što nam dajete razloga da svaki dan iznova krećemo u nove radne dane ispunjene čokoladom, bombonima, kolačima, tortama – hvala vam što je naš san o najslađem poslu, zahvaljujući vama, već tri godine naša stvarnost.

U vrijeme kada nas je korona kriza snažno potresla tražili smo način kako da vas razveselimo i kako da se svi zajedno nasmijemo u danima kada je malo komu bilo do smijeha. Upravo zato smo pokrenuli izazov #damijebitislasticar u sklopu kojeg smo vas pozvali da s nama podijelite svoje najveće slatke promašaje – od onih situacija u kojima torta završi na podu do onog kada se zapričamo i zaboravimo na kekse u pećnici.

Iako je taj naš izazov trebao trajati točno do našeg rođendana, nakon čega smo trebali proglasiti dobitnike proizvoda iz našeg webshopa, nakon niza razgovora u redakciji, a i uslijed ponovno neveselih vijesti vezanih za širenje korona virusa, odlučili smo produžiti trajanje našeg izazova na cijelo ljeto – neka nam srpanj, kolovoz i rujan budu obilježeni smijehom, veseljem i učenjem na vlastitim, ali i tuđim greškama.

Otkrijte nam svoje najveće slatke promašaje, u objavama koristite #damijebitislasticar te nas označite da i mi vidimo vašu priču – uz dozu smiješnih priča o ne baš uspjelim slasticama i ovo će neobično ljeto ipak biti malo slađe.

Pokažite nam svoje neuspjehe bez srama – vjerujte, i najveći slastičari su barem jednom u nevjerici gledali u svoje neuspjele slastice, ali to ih nije spriječilo da nastave pokušavati i da nastave stvarate najslađe zalogaje.

U očekivanju vaših slatkih priča, pozdravlja vas

vaša Kate

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.