Zašto sam zahvalna staroj i čemu se radujem u novoj godini

Dragi čitatelji,

kao što znate, prvi smo tjedan u ovoj godini iskoristili za detaljan pregled prošlogodišnjih objava na našem portalu. Saznali smo koji su bili najčitaniji recepti, koje su teme privukle najviše vaše pažnje, na koje ste razgovore najčešće klikali, koji su sve slatki hrvatski uspjesi ostvareni u prošloj godini, koje smo sve nove slatke rekorde dobili te koje su nas priče inspirirale. Pogled unatrag dao nam je razlog za ponos zbog obavljenog posla i donesenih vam priča i recepata. Pogled unaprijed stavlja pred nas izazov da i nadalje ispunjavamo sva vaša očekivanja i želje za novim informacijama.

Na kraju ovog prvog novogodišnjeg tjedna vrijeme je da podvučemo crtu i na naše uspjehe – što je to što je nas u redakciji Slatkopedije učinilo posebno ponosnim i sretnim, po čemu ćemo mi pamtiti 2018. godinu.

Bilo kuda, Slatkopedija svuda

Krajem veljače i početkom ožujka prošle godine, dobili smo priliku da, kao medijski pokrovitelji sajma Gast, upoznamo vas, naše drage čitatelje te vam tijekom nekoliko dana i osobno predstavimo naš rad, želje, planove i dosadašnje uspjehe. Bilo je divno upoznati vas sve, osobito pak one koji su nam otkrili da su na sajam došli samo kako bi nas upoznali. Vaša podrška bila nam je i ostala najveća motivacija u svakodnevnom radu.

Medijska pojavljivanja

Prošlu su nam godinu obilježila i brojna pojavljivanja u drugim medijma. Od Televizije Student i Slobodne Dalmacije, preko Shhhefice, Splitskog portala, Stiluete, Mag Me, Dalmacija Newsa i posao.hr pa do Radio Splita i Radio Dalmacije – brojni su mediji prepoznali našu priču kao priču vrijednju dijeljenja – hvala im na tomu.

Velike brojke za naš slatki portal

U travnju smo došli do dugo željenih 10.000 pratitelja na Facebooku, a u to smo vrijeme težili ostvarenju brojke od 2.000 pratitelja na Instagramu. U međuvremenu, broj pratitelja na tim je društvenim mrežama nastavio rasti dok se broj čitatelja na portalu iz mjeseca u mjesec povećao pa tako naši mjeseci sada završavaju sa šesteroznamenkastim brojem klikova – hvala vam na tomu.

Veliki prvi rođendan najslađeg portala u Hrvatskoj

Najsretniji dan u prošloj nam je godini svakako bio naš prvi rođendan. Slavili smo tijekom cijelog lipnja, a najsretnijim od vas darovali smo našu prvu pregaču napravljenu u suradnji s Adriana Rajčić Design.

Nove suradnje i priče, nova poznanstva i prijateljstva

I na kraju, prošla nam je godina bila posebno draga zbog novih priča koje smo podijelili s vama, zbog novih suradnji koje smo započeli, zbog novih recepata koje smo vam donijeli. Godina za nama donijela nam je i nova poznanstva i prijateljstva te učvrstila ona postojeća – kad se podvuče crta, to je i tako ono najvažnije, zar ne?

I dok mi tiho smišljamo neke nove ideje, sanjamo neke nove snove i veselimo se nekim novim pričama, vi nam svojim praćenjem našeg portala, svojim komentarima i podrškom iz dana u dan potvrđujete da je pokretanje Slatkopedije bila naša najbolja odluka u životu. Stoga se novoj godini ponajviše veselim zbog činjenice da ćemo na našim slatkim stranicama nastaviti s vama ispisivati jednu drugačiju, slađu hrvatsku priču.

Do sljedećeg javljanja, pozdravlja vas vaša Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.