Velike brojke za naš slatki portal

Dragi čitatelji,

u našoj redakciji uz puno posla, svaki dan ima i puno smijeha, dobre volje, slatkih ideja i dobrih slastica, ali i ponosa zbog činjenice da smo slasticama i slastičarstvu pružili zasluženi medijski prostor i pažnju.

Danas smo ipak, malo više nego inače, ponosni na naš rad jer smo danas došli do velike, peteroznamenkaste brojke pratitelja na našoj službenoj Facebook stranici.

Do velikih deset tisuća „lajkova“ došli smo zahvaljujući kvalitetnom i profesionalnom radu, velikoj želji za otkrivanjem novih slatkih tema, pričanju o problemima koji muče naše slastičare, slavljenju velikih uspjeha i dijeljenju najslađih recepata. Dodajmo tom uspjehu i činjenicu da nas i na Instagramu prati gotovo dvije tisuće ljudi.

Dakle, kad se sve zbroji na društvenim mrežama prati nas oko 12.000 ljudi. Broj je to, koji po zadnjem Popisu stanovništva iz 2011. najbliže odgovara veličini grada Županje, odnosno otprilike odgovara veličini gradova Krapine, Daruvara, Opatije, Gospića, Pleternice, Valpova i Labina, a koliko je još gradova u Hrvatskoj koji imaju manje stanovnika nego li mi pratitelja.

Izgradili smo tako u jedanaest mjeseci naš vlastiti mali, slatki grad ispunjen lijepim, slatkim pričama. Izgradili smo ga u prvom redu zahvaljujući vama, našim vjernim pratiteljima koji ste prepoznali naš rad i veliki trud koji stoji iza ovog portala, jedinog novinarskog portala u Hrvatskoj specijaliziranog isključivo za slastice i slastičarstvo. Međutim, izgradili smo ga i zahvaljujući suradnicima koji s nama cijelo to vrijeme surađuju na stvaranju najslađih priča u Hrvatskoj i šire.

Bliži nam se prvi rođendan, naša Slatkopedija polako privodi kraju prvu godinu svog postojanja. Samim time, želje postaju veće, ciljevi viši, planovi ambiciozniji. Što pripremamo za naš prvi rođendan i gdje će nas još slatke priče odvesti otkrit ćete ako nas nastavite pratite na najslađem portalu u Hrvatskoj.

Do sljedećeg čitanja, pozdravlja vas vaša

Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.