Veliki prvi rođendan najslađeg portala u Hrvatskoj

Dragi čitatelji,

prije 365 dana u Splitu je pokrenut prvi hrvatski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo.

Tristo šezdeset i pet dana – malo, a opet tako puno. Malo, ali sasvim dovoljno da pokažemo tko smo i što smo, da pronađemo svoje mjesto na hrvatskoj medijskoj sceni, da postanemo glas naših slastičara, sladoledara, dekoratera slastica, profesora koji podučavaju nove generacije slastičara i učenika koji se obučavaju za buduće slastičare.

Malo, ali sasvim dovoljno da hrvatskoj javnosti, ali i brojnim čitateljima iz susjednih zemalja pokažemo da slastice i slastičarstvo nisu samo i isključivo recepti. Pokazali smo vam da su slastičarstvo i srodna zanimanja puno više od recepata. Za uspjeh u ovom poslu potrebno je znanje, obrazovanje, stalno usavršavanje, vjera u sebe te želja i ljubav prema slasticama.

Postali smo tako prvi hrvatski portal koji je slastičarima, sladoledarima, čokolatijerima, fotografima slastica, dekoraterima slastica i ostalim stručnjacima iz najslađeg dijela naših života pružio zasluženu medijsku pažnju.

Upozoravali smo na probleme, slavili uspjehe, pratili novosti, otkrivali slatke priče, najavljivali događanja, istraživali, saznavali, pisali… Sve smo to radili dosad, sve to ćemo nastaviti raditi i u sljedećih 365 dana. Radit ćemo s jednakom ljubavlju, entuzijazmom, željom i voljom, s jednakim zanosom, držeći se visokih profesionalnih standarda koje smo si sami zadali.

Svaki od proteklih 365 dana započeli smo s jednakim radnim zanosom i željom da  vam donesemo nove slatke priče, da vam predstavimo nove uspješne pojedince iz ovog svijeta, da s vama podijelimo nove slatke vijesti i tajne uspjeha raznih slastica, a vi ste to prepoznali i vjerno nas pratili i čitali. Hvala vam što ste nam dali vjetar u leđa, razlog za daljnji rad i što vas je iz dana u dan na našem portalu sve više i više.

Što nam donosi druga godina postojanja najslađeg portala u Hrvatskoj? Mi planova već imamo, ideje nam se same od sebe stvaraju, a vi nas nastavite pratiti i s nama otkrivati  najslađe priče današnjice.

S velikim ponosom i srećom jer smo stigli i do naše prve „velike-male“ obljetnice, pozdravlja vas vaša

Kate

Fotografija: Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.