Zadnji dan za prijavu na Dane poslova u turizmu

Danas je zadnji dan za prijavu poslodavaca zainteresiranih za sudjelovanje na drugim Danima poslova u turizmu.

Poslodavci koji su u potrazi za adekvatnom radnom snagom još se danas mogu prijaviti kao izlagači na Danima poslova u turizmu koji će se tijekom siječnja i početkom veljače održati u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Ovo događanje, koje je nastalo u suradnji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu, omogućuje poslodavcima da se susretnu s osobama koje su u potrazi za poslom  te im predstave ponudu slobodnih radnih mjesta. Cilj ovog događanja je osiguranje bolje vidljivosti zanimanja u turizmu i mogućnosti zapošljavanja u ovom sektoru.

Poslodavci koji se prijave na Dane poslova u turizmu neće snositi troškove najma izlagačkog mjesta koje će biti prilagođeno vizualnom identitetu pojedinog ugostitelja.

Aktivnosti koje su predviđene na Danima poslova u turizmu uključuju predstavljanje poslodavaca na štandovima, panel rasprave, promociju centara kompetencija u turizmu, promociju zanimanja, mjera aktivne politike zapošljavanja kao i obrazovnog kutka svih institucija uključenih u organizaciju.

Očekuje se da će ovogodišnje, drugo po redu, izdanje Dana privući preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola i brojnih drugih osoba koje su zainteresirane za poslove u turizmu.

Zainteresirani poslodavci se do kraja današnjeg dana preko ove poveznice mogu prijaviti za sudjelovanje na Danima poslova u turizmu.

Ovo će se događanje u Osijeku održati 17. siječnja, u Zagrebu 26. siječnja, a u Splitu 2. veljače.

Izvor: Hrvatska obrtnička komora

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.