• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Osnovan Cook Club Osijek s ciljem oživljavanja slavonske gastronomske scene

Osnovan Cook Club Osijek s ciljem oživljavanja slavonske gastronomske scene

Kate Bošković 05 sij 2018 Novosti Leave a comment

Nedavno je u Osijeku osnovan Cook Club Osijek, koji okuplja zaljubljenike u kulinarstvo, kuhare, gastro blogere, putopisce i ljubitelje dobre hrane.

Na inicijativu Andree Krivak s bloga Geeketa kojoj su se odmah pridružili Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz te Igor Hranić s bloga Moderna kuhinja, krajem prošle godine u Osijeku je osnovan Cook Club koji za cilj ima pokretanje gastronomske scene Osijeka, ali i cijele Slavonije, educiranje ljudi te organizaciju što većeg broja gastronomskih događanja.

Cook Club Osijek, koji je okupio malu, ali jaku ekipu blogera i zaljubljenika u gastronomiju, nastao je zbog nezadovoljstva uzrokovanog nedostatkom kvalitetne gastronomske scene Osijeka te Slavonije i Baranje.

Na samom početku ova ekipa entuzijasta naišla je na podršku Poduzetničkog inkubatora BIOS, za koji su odradili i svoj prvi veliki projekt – božićni domjenak za više od pedeset uzvanika.  Nakon uspješno odrađenog prvog angažmana, ambiciozna ekipa najavljuje nove projekte te vjeruju da će jedan od prvih biti edukativnog tipa u obliku radionice/predavanja.

Fotografija: Andrea Perković

andrea krivak baranja blog cook club gastronomska scena geeketa igor hranić moderna kuhinja nataša pralica natašine slastice osijek slavonija 2018-01-05
Tags andrea krivak baranja blog cook club gastronomska scena geeketa igor hranić moderna kuhinja nataša pralica natašine slastice osijek slavonija

Autori

napisala : Kate Bošković
Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.
Prethodni članak :

Naranča cheeesecake s cimetom

Sljedeći članak :

Zadnji dan za prijavu na Dane poslova u turizmu

Povezani članci

Više nego u ostatku EU: evo koliko su iznosile cijene jaja tijekom posljednja dva mjeseca

Više nego u ostatku EU: evo koliko su iznosile cijene jaja tijekom posljednja dva mjeseca

Mirjana Bošković Smrekar 27 ruj 2023
Hrvati su veliki kavopije: godišnje popijemo duplo više kave od svjetskog prosjeka

Hrvati su veliki kavopije: godišnje popijemo duplo više kave od svjetskog prosjeka

Mirjana Bošković Smrekar 25 ruj 2023
S tržišta se povlače dva proizvoda: evo što je pronađeno u sastavu

S tržišta se povlače dva proizvoda: evo što je pronađeno u sastavu

Mirjana Bošković Smrekar 23 ruj 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!