Najbolji uskršnji recepti

U nizu ukusnih recepata koje smo vam donijeli tijekom ožujka, najviše su vam se svidjele dvije torte, svije pince i jedne ledene kocke.

Najukusniji recepti tijekom mjeseca ožujka po vašem su se mišljenju pripremali u kuhinjama Inge Bašić s bloga Feeding Art, Karmele Vukov Colić s bloga Ciao Karmela, Tihane Koprek s bloga Just Cake the Cupcake, naše urednice Kate Bošković te Mirjane Šmit s bloga Od slatkoga slađe. Evo prilike da ih se još jednom prisjetite.

Pinca slatki kruh

Prvi recept za pincu koji smo vam donijeli na našem portalu bio je onaj Inge Bašić s bloga Feeding Art, a smjestio se na peto mjesto našeg mjesečnog pregleda.

Ledene kocke

U ožujku smo u našoj rubrici Zvjezdane priče ugostili Karmelu Vukov Colić s bloga Ciao Karmela, koja je s nama tom prilikom podijelila i recept za ledene kocke, koji je, zahvaljujući vašim klikovima stigao na četvrto mjesto.

Mascarpone mousse torta

Tihana Koprek s bloga Just Cake the Cupcake za Dan žena nam je pripremila mascarpone mousse tortu koja je osvojila vaša srca i smjestila se na sredinu uskršnjeg pregleda.

Sirnice/pince

Naša urednica Kate Bošković pripremila je i s vama podijelila recept za pince koji je dugo vremena usavršavala i koji je njoj najbolji. Brojem klikova pokazali ste da se i vama jako sviđa pa su njezine sirnice stigle na drugo mjesto.

Čokoladna fantazija

Iako je to bio jedan od posljednjih recepata u ožujku, ova fantastična torta Mirjane Šmit s bloga Od slatkoga slađe odmah vas je osvojila i došla do prvog mjesta mjesečnog pregleda.

Fotografije: Feeding Art, Ciao Karmela, Just Cake the Cupcake, Kate Bošković i Od slatkoga slađe

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.