Na sajmu GAST predstavljeni noviteti iz Ekos Pekarnice

Ekos Pekarnica d.o.o., jedno od poduzeća Ekos Holdinga, na sajmu GAST 2018. predstavila se s proizvodima iz svoje standardne ponude, ali i novitetom u slastičarskoj ponudi.

Ekos Pekarnica d.o.o. iz Varaždina bavi se proizvodnjom duboko smrznutih i svježih pekarskih i slastičarskih proizvoda te prodajom istih putem vlastite maloprodaje, uz suradnju sa svim većim retail i hotelskim kućama.

U svom asortimanu imaju mnoštvo svježih i dubokosmrznutih polupečenih standardnih i specijalnih vrsta kruha i peciva. Uz to, specijalizirani su za proizvodnju HoReCa tabli kolača koje dolaze u dubokosmrznutom stanju te mogu biti narezane na različite vrste rezanja sukladno željama kupaca. Pored navedenog imaju i bezglutenski asortiman koji se proizvodi u izdvojenom proizvodnom pogonu kako bi se spriječila mogućnost kontakta s namirnicama koje sadrže gluten. Također, u ponudi imaju i smrznute proizvode od jaja, svježa kuhana pasterizirana jaja te Safe Egg – svježa pasterizirana jaja s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.

Na sajmu GAST, održanom u Splitu krajem veljače i početkom ožujka ove godine, predstavili su jedan od noviteta u njihovoj slastičarskoj ponudi, low carb kolače i torte sa smanjenim udjelom šećera.

Fotografije: EKOS

PR članak

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.