Zanimljivi slastičarski program na ovogodišnjem Hotel&Gastrotehu

Danas u Zagrebu počinje još jedno izdanje sajma Hotel&Gastroteh na kojem posjetitelje očekuje i bogat slastičarski sadržaj.

Na Zagrebačkom velesajmu danas počinje 11. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko–ugostiteljske opreme i cateringa – Hotel&Gastroteh. Posjetiteljima na sajmu predstavit će se 39 izlagača iz 8 zemalja i to iz Austrije, Hrvatske, Italije, Izraela, Nizozemske, Njemačke, Slovenije te Španjolske.

Ovaj je sajam izuzetna prilika ugostiteljima i hotelijerima da se pripreme za nadolazeću turističku sezonu budući da se, kao što smo već pisali, na jednom mjestu povezuju svi proizvođači, distributeri te izlagači koji će posjetiteljima ponuditi najbolje od sebe, u svrhu poboljšanja kvalitete hrvatske turističke ponude.

U sklopu sajma posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti kao što su hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije tradicionalnih jela za posjetitelje, prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba, CRO TOP 10 – natjecanje najboljih hrvatski kuhara, kulinarske radionice: priprema jela uz najbolje hrvatske kuhare i  ukrašavanje torti uz pomoć vrhunskih slastičarskih majstora te zdravi kutak: degustacija i radionice smoothija i hladno cijeđenih sokova Napomenimo na kraju da je Slatkopedija ponosni medijski pokrovitelj ovog sajma.

Fotografija: Zagrebački velesajam

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.