Zagreb dobiva još jedno slatko mjesto s potpisom Roberta Hromalića: otvara se Franko’s sweets by Le Kolač

Suradnja između Le Kolača Roberta Hromalića i Franko’s street koja se razvila prije nešto više od godinu dana, rezultirat će otvorenjem nove slatke oaze u centru Zagreba, krajem listopada ove godine.

Zagreb će od 30. listopada 2020. postati bogatiji za još jedno slatko mjesto. Naime, Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le kolač, u suradnji s Franko’s steet se širi pa će tako posjetitelji na adresi Augusta Cesarca 4 imati priliku isprobati 9 različitih vrsta kolača, ali i druge slastice te različite napitke i alkoholna pića.

U ponudi slastica će se naći: Lješnjak pita od jabuka, Yuzu cheesecake, Tart karamel badem, Čokoladna Tonka, Veganski flan soja kokos te kolači nastali u suradnji s Krašom – Bajader, Griotta i Ruby. Osim navedenih, u ponudi će biti još nekoliko vrsta slastica i to: 3 vrste sladoleda u pakiranjima od 250 i 750 ml, okusa Yuzu, Bajadera i Pistacija, zatim keksi: Čokolada, Limun i cvijet naranče te Vanilija i lješnjak, teglice s okusima: Pasta od lješnjaka, Čokolada karamel te Slani karamel, kao i six pack – pakiranje od šest različitih kolača prema vlastitom izboru po promotivnoj cijeni. Osim svega navedenog, u ponudi će se naći i desetak novih okusa sladoleda te limited edition ponuda kolača.

S obzirom na to da su u ovoj suradnji spojene slatka i barska priča u Franko’s Sweets by Le Kolač moći ćete uživati na terasi uz kavu ili prirodni sok te prvoklasne svjetske whiskeye i žestoka pića, a moći ćete i isprobati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele barmena Filipa Ramljaka.

Budući da Le Kolač i Franko’s već duže od godinu dana uspješno surađuju, ovaj je projekt bio logičan nastavak suradnje. Boutique slastičarnica koja se nalazi na adresi Petretićev trg 4 uskoro kreće u renovaciju i širenje.

Fotografije: Le Kolač

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.