Za pun blagdanski stol: hvalevrijedna akcija prikupljanja hrane za brojne obitelji

Hrana i kolači koji se prikupe bit će podijeljeni obiteljima kojima treba pomoć, kao i jednoj sigurnoj kući u kojoj se nalaze žene žrtve obiteljskog nasilja sa svojom djecom.

Poznati humanitarac Bruno Lerotić koji stalno pomaže onima kojima je to najpotrebnije, ovih je dana na svojim društvenim mrežama pokrenuo još jednu hvalevrijednu akciju kojoj je cilj napuniti svima blagdanski stol.

Naime, kako nam je u telefonskom razgovoru rekao, Bruno već neko vrijeme brine o oko 40 zagrebačkih obitelji koji žive u teškim uvjetima te mu je želja da i oni ove blagdane provedu uz stolove pune hrane. Osim toga, prikupljena hrana i kolači otići će i u jednu sigurnu kuću u kojoj se nalaze žene žrtve obiteljskog nasilja i njihova djeca.

Iako je prvenstveno cilj napuniti stolove onom hranom i kolačima koji se uobičajeno nalaze na uskrsnim stolovima, Bruno ističe da je dobrodošla sva hrana koju ljudi požele donirati u sklopu ove akcije – nije bitno je li slano ili slatko, je li prigodno blagdansko ili ne, kao ni kolika je količina hrane u pitanju.

Akcija traje od danas do sljedećeg tjedna, a za predaju svojih paketa potrebno je izravno se obratiti samom Brunu u inboks njegovih društvenih mreža.

Zajedno možemo ostvariti i ovaj cilj i stvoriti blagdanski ugođaj u svakoj obitelji.

Napomenimo na kraju da je u tijeku i akcija za prikupljanje sredstava za izgradnju kuće mladoj majci i njezinom djetetu – o svemu više možete pročitati na društvenim mrežama Bruna Lerotića.

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.