„Tribamo odgodit diplomu maksimalno, menze napreduju“: točeni sladoled u menzi oduševio splitske studente

Dolaze nam topliji dani, a splitski studenti od sada mogu uživati u točenom sladoledu u tri okusa koji će ih zasladiti i osvježiti za ispunjavanje novih studentske obveze.

Studenski centar Split na svojem je službenom Facebook profilu objavio vijest da je od utorka, 20. travnja u studentskom restoranu Kampus u Splitu dostupan točeni sladoled u čašici.

Kako stoji u objavi, studenti će koristeći iksicu moći kupiti točeni sladoled u tri kombinacije, i to: vanilija, čokolada i miješani sladoled s preljevima od čokolade i karamele. Povlaštena studentska cijena za ovu slasticu iznosi samo 3,50 kn. 

Studenti su uglavnom s oduševljenjem prihvatili ovu vijest te komentirali ispod objave pozivajući prijatelje da se počaste novitetom. Neki od komentara su: „’Točeno’ više neće biti sinonim za pivo“ i „Tribamo odgodit diplomu maksimalno, menze napreduju“.  

No osim pozitivnih komentara ima i nezadovoljnih gdje studenti zaključuju kako su druge menze „zakinute“ za ovu slasticu.

Polaganje ispita na ljetnom ispitnom roku zasigurno će biti slađe uz novitet u studentskoj menzi.

Fotografija: Facebook stranica Studentski Centar Split

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.