Torta koja je šokirala korisnike društvenih mreža: „Nevjerojatna, ali užasna“

Iako je za izradu ove nevjerojatno realistične torte utrošeno puno truda i vremena, torta je kod korisnika društvenih mreža izazvala jezu, zgražanje i nevjericu.

Budući da na internetu ne nedostaje bizarnih i ekscentričnih trendova u hrani, ne iznenađuje ni najnovija objava na Twiteru na kojoj se vidi muškarac koji leži u bolničkom krevetu, a zapravo je riječ o torti.

U 2020. pokrenuta je lavina objavljivanja hiperealnih slastica na društvenim mrežama, a nastavljena je i danas. Brojne su slastice izrađene koristeći različite detalje i posebne tehnike čime je postignut efekt kao da su stvarne.

Fotografije spomenute torte podijeljene su na profilu @ horror4kids na Twitteru, a za čas su postale viralni trend s tisućama lajkova i komentara.

Pratitelji nisu mogli doći k sebi kada su shvatili da je čovjek koji leži u bolničkom krevetu zapravo samo jestiva torta. Detalji na slikama prikazuju koliko je truda i vremena uloženu u ovu tortu, a detalji poput izrezane ruke i noge muškarca na kojima je vidljiva krv kod mnogih su izazvali jezu i šok.

Neki od komentara ispod fotografije ove torte su: „ Jako sam zbunjen“  , „Nevjerojatna, ali užasna. “ , „Ovo je materijal za horor film.“  te „Ova je torta nevjerojatno realna.“, a neki su i naglasili kako ovakvu tortu ne bi mogli niti probati.

Izvor: food.ndtv.com

Fotografija: Twitter profil Horror4Kids

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.