Sretan Božić

Dragi čitatelji,

jučer smo vas zamolili da nam šaljete fotografije slastica koje ste pripremili za ovaj Božić, a vi ste nam poslali veliki broj doista divnih fotografija. Drago nam je vidjeti da ćete ovaj Božić provesti u veselom i slatkom okruženju, sa svojom obitelji i prijateljima i s velikim brojem slastica.

Mi u redakciji Slatkopedije volimo ovaj blagdan i sve što on nosi sa sobom, a volimo i kreativnost koju nam on dozvoljava kada su u pitanju slastice. Vi ste ove godine bili jako kreativni što ste dokazali i raznolikom ponudom slastica i divnim umjetničkim djelima iscrtanim na vašim medenjacima.

Hvala vam što ste nam svojim fotografijama zasladili ove blagdane i molimo vas da nam ih nastavite slati. Hvala vam i na svim lijepim željama koje tijekom ovih dana dobivamo od vas, a koje nam pokazuju da smo uspjeli u onomu što nam je bio glavni cilj – postati dio vaše slatke svakodnevice, baš kao i slastice o kojima pišemo.

Želimo vam sretan Božić, ispunjen radošću, srećom i dobrim kolačima.

Vaša Slatkopedija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.