Slatke televizijske minute: Britanci nagradili slastičarsku emisiju

National Television Award u kategoriji najbolje natjecateljske emisije odnijela je emisija „Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar“.

Britanci su prepoznali kvalitetu slastičarske natjecateljske emisije. Naime, na nedavno održanoj ceremoniji dodjele nagrada National Television Award, nagradu u kategoriji natjecateljskih emisija odnijela je emisija „Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar“ (The Great British Bake Off), a preuzeo ju je Paul Hollywood, zaštitno lice ove, i kod nas rado gledane, emisije.

Emisija „Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar“ do sada je doživjela već deset sezona, a unatoč promjeni članova žirija i voditelja, sam koncept emisije ostao je dovoljno atraktivan za gledatelje, ali i za natjecatelje koji se iz godine u godinu prijavljuju kako bi dokazali svoje slastičarsko znanje i vještine.

What a night! Congratulations to everyone who works on The Great British Bake Off!

Objavljuje Paul HollywoodSrijeda, 29. siječnja 2020.

Zajedničko svim sezonama je da se od slastičara-amatera traži da pokažu svoje znanje, umijeće i kreativnost u području slastičarstva i pekarstva. Njihovu sposobnost ocjenjuje jedan od najcjenjenijih britanskih pekara Paul Hollywood te njegova kolegica – u prvim sezonama to je bila nagrađivana autorica kuharica Mary Berry, dok je u zadnje tri sezone tu ulogu preuzela Prue Leith, velika stručnjakinja iz područja kulinarstva.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.