Preminula natječući se u jedenju australskog kolača

Nesretna žena sudjelovala je na natjecanju u jedenju lamingtona, koji su kod nas poznati kao čupavci.

Natjecanje u jedenju lamingtona i pita, upriličeno povodom proslave australskog Dana državnosti, bilo je pogubno za jednu šezdesetogodišnju natjecateljicu, koja je tijekom natjecanja preminula.

Naime, sudjelujući u natjecanju koje je održano u gradu Hervey Bay, u Beach House Hotelu, natjecateljica se, jedući poznati australski kolač lamington, koji je kod nas poznat pod imenom čupavac, ugušila.

CNN navodi kako se na video snimkama podijeljenim na društvenim mrežama vidi bar pun ljudi koji gledaju i navijaju za svoje favorite. Nažalost, u tijeku ovog natjecanja jedna je nesretna žena, koja je jela ovaj biskvitni kolač obložen čokoladom i kokosom, dobila napadaj i počela se gušiti. Osoblje  hotela i zaštitari su natjecateljici odmah pružili pomoć, a zatim ju je hitna pomoć odvela u bolnicu, gdje je kasnije preminula.

Na društvenim mrežama hotela u kojem je održano natjecanje objavljen je status u kojem iskazuju svoju iskrenu sućut povodom tragičnog događaja. Osoblje hotela dobilo je stručnu pomoć kako bi se moglo nositi sa situacijom kojoj su svjedočili.

Izvor: CNN

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.