Singapur dobiva najslađi Muzej – onaj posvećen sladoledu

Unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom virus COVID_19, singapurska se turistička zajednica pobrinula da posjetiteljima osigura nove atrakcije, a među njima je i Muzej sladoleda koji se uskoro otvara.

U Singapuru se, unatoč ograničenjima putovanja uslijed pandemije korona virusa, otvaraju tri nove turističke atrakcije, a jedna od njih je podružnica američkog Muzeja sladoleda.

Muzej će se prema predviđanjima otvoriti u kolovozu ove godine, u Dempseyu. Protezat će se na pet i pol tisuća metara kvadratnih, a u njemu će biti prikazano četrnaest nikad viđenih instalacija posvećenih „slavljenju sladoleda”. U Muzeju će se nalaziti i najveći bazen pun sprinklesa, ali i džungla s više od 10.000 banana.

Ovo je prva izdvojena lokacija Muzeja van SAD-a, a o tomu se očitovao Singapur Tourist Board (STB), na godišnjoj Tourism Industy Conference, 7. travnja 2021.

„Ovi su projekti dobrodošli kao dašak svježine među svim negativnostima uzrokovanim pandemijom COVID_19“ – izjavio je Keith Tan, a prenosi cahnellnewsasia.com.

Na službenim stranicama Muzeja od danas je moguće izvršiti ranu predbilježbu za kupnju ulaznica u Muzej po cijeni od 38 (za grupe od četiri i više ljudi) do 42 američka dolara (za pojedinačne posjete).

Fotografija: Museum of Ice Cream

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.