Samo da je slatko: studentska konferencija o čokoladnom poduzetništvu

Cilj ove konferencije je promocija poduzetništva među mladima, edukacija i osposobljavanje te motiviranje mladih na poduzetništvo.

Agronomski fakultet u Zagrebu sljedeći će tjedan biti domaćin slatke konferencije posvećene poduzetništvu. No, ne bilo kakvom poduzetništvu već onom čokoladnom.

Naime, u Velikoj vijećnici ovog fakulteta u srijedu, 28. listopada, s početkom u 14 sati održat će se konferencija pod nazivom „Chocopreneurship“, a na njoj će gostovati neka od dobro poznatih imena hrvatske čokoladne scene. Tako je programom predviđeno gostovanje predstavnika sljedećih brendova: Vrsna chocolates, Hedona, Chozen chocolates, Taman chocolates te Muzeja čokolade, a planirana je i degustacija čokolade.

Cilj ove konferencije je promocija poduzetništva među mladima, edukacija i osposobljavanje te motiviranje mladih na poduzetništvo i to primjerima iz prakse iz kojih će mladi saznati koja su znanja i vještine potrebne uspješnim poduzetnicima te kako funkcionira socijalno poduzetništvo.

Ova konferencija koju organizira  Hrvatsko agroekonomsko društvo u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu, a u čijem fokusu je čokolada, osmišljena je u obliku interaktivnih predavanja i panel rasprave te će ugostiti stručne predavače i poduzetnike, a primarno je namijenjena mladima.

Zbog važećih epidemioloških mjera, broj sudionika u samoj Vijećnici bit će ograničen, no kako bi svi zainteresirani mogli prisustvovati ovoj zanimljivoj konferenciji, osiguran je i online prijenos putem Zoom aplikacije.

Fotografija: Unsplash, Agronomski fakultet

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.