Predstavljamo OPG Andričić: najslađi džemovi i orašasti plodovi dostupni su vam po posebnim cijenama

Ovaj OPG u svojoj ponudi ima brojne proizvode koji se koriste u izradi slastica, a osim izravne kupovine na štandu, nude i osobnu dostavu na području Dalmacije, Rijeke i Istre te GLS dostavu diljem cijele zemlje.

OPG Andričić osnovan je 2005., a vodstvo je današnja vlasnica,  Ankica Andričić preuzela od svoje majke 2013. godine. Sjedište OPG-a je u Kraljevcu, selu u općini Rovišće, čija južna orijentacija na obroncima Bilogore čini ovaj kraj savršenim za voćarstvo.

OPG Andričić bavi se uzgojem orašastih plodova i bobičastog voća te nešto manje uzgojem gljiva.

U svojoj ponudi imaju domaće ekstra džemove od bobičastog voća: malina, kupina, šumska borovnica, jagoda i kruška, u kojima je udio voća 70 %. Upravo ovaj visoki udio voća njihove džemove svrstava među najvoćnije džemove na tržištu na što su izrazito ponosni.

Kako navode iz OPG „Andričić“: „Džemovi se osim u uobičajene svrhe kao namaz na kruhu ili premaz za palačinke, mogu koristiti i kao punilo za raznovrsne slastice, a odlični su i za zasladiti se „na žlicu“ u pauzi od dnevnih obaveza.“

Osim slatkih džemova, u svojoj ponudi imaju raznovrsne orašaste plodove potrebne za izradu slastica, i to: orah, lješnjak i badem, a također nude i pečeni, tostirani lješnjak. Osim navedenog, tu je i svježe bobičasto voće, koje u svojoj ponudi nude od početka lipnja do listopada, kada je sezona bobičastog voća.

Zainteresirani kupci proizvode mogu kupiti na štandu OPG-a Andričić na splitskom pazaru ili naručiti putem službene Facebook stranice OPG Andričić. Sve narudžbe dostavlja kurirska služba GLS, na kućnu adresu na području cijele Hrvatske, a osim ovog načina dostave nude i osobnu dostavu na  području Dalmacije, Rijeke i Istre.

Kako bi informirali kupce te ostvarili dugoročan, kvalitetan odnos s njima, iz OPG Andričić rado će svakom kupcu pristupiti osobno te odgovoriti na sva pitanja koja ih zanimaju.

Za kraj ističu kako su za čitatelje portala Slatkopedija osigurali popust od 10 % na sve proizvode koji će vrijediti sljedećih 15 dana (od 26. travnja do 10. svibnja), a kako biste ostvarili popust potrebno je prilikom narudžbe proizvoda ili osobne kupovine spomenuti portal Slatkopedija.

Fotografije: OPG Andričić

U suradnji s OPG Andričić

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.