Popularna Sacher torta iz istoimenog hotela od sada se može kupiti iz automobila

Hotel Sacher, potaknut situacijom uzrokovanom korona krizom, odlučio je ljubiteljima ove kultne slastice omogućiti kupnju torte iz automobila.

Za ljubitelje slavne bečke Sacher torte stiže dobra vijest. Naime, unatoč zatvaranju brojnih hotela, pa tako i Hotela Sacher, njihovo se osoblje potrudilo da ljubitelji ove torte ne ostanu bez nje te su otvorili drive-in štand preko puta prestižne bečke opere.

Osim Sacher torte, na štandu se mogu kupiti i poznate Sacher kocke, a osoblje hotela intenzivno radi na proširenju ponude. Kupovinu i preuzimanje moguće je obaviti svakoga dana od 8 do 19 sati. Iz hotela su se pobrinuli i za one koji nemaju automobile pa tako oni ukusne torte mogu kupiti u slastičarnici u neposrednoj blizini hotela ili u online trgovini.

Ovaj je hotel kroz svoju dugu povijest preživio brojne krize pa se nadaju kako će i ovu uspješno svladati. Sacher torta nastala je 1832., a priču o njoj već smo donijeli na našem portalu.

Fotografija: Unsplash

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.