Pjevačica jednog od najpoznatijih božićnih hitova predstavila svoje blagdanske keksiće

Mariah Carey, pjevačica čija je pjesma All I want for Christmas is you nadaleko poznata, ove je godine obožavateljima omogućila da, uz omiljenu pjesmu, uživaju i u njenim keksićima.

Ove godine među svjetskim pjevačima trend je izbacivanje linija božićnih kolača, pa je tako osim Lady Gage koja je nedavno javnosti pokazala svoje kekse nastale u suradnji s Oreom, svoje keksiće predstavila i Mariah Carey.

Njezini će se keksići moći nabaviti isključivo dostavom koja kreće od danas, 4. prosinca 2020., prigodno na Nacionalni dan kolača.

U više od 30 gradova Mariahini će obožavatelji moći kupiti keksiće s okusom limuna, trostruke čokolade, bijele čokolade, brusnica, bundeve i medenjaka. Ova linija keksića rezultat je dugogodišnjeg razmišljanja pjevačice i osnivača Virtual Dining Concepts o zajedničkom radu na prehrambenoj liniji.

Objašnjavajući zašto je odlučila izbaciti liniju keksićaa i to baš sada, Carey je rekla: „ Keksići…volimo ih svi, volimo ih tijekom blagdana, volimo ih tijekom cijele godine.“ – prenosi Time Out.

Izvor: Time Out

Fotografija: Unsplash

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.