Pandemija korona virusa donijela je promjene u trendovima svadbenih torti

Jedan od najsvečanijih trenutaka svadbene večere jest rezanje torte. Iako su na snazi brojna ograničenja, slastičari su doskočili tomu te mladencima nude nove trendove za njihove male svadbene svečanosti.

Pandemija korona virusa u naše je živote unijela brojne promjene i ograničenja pa su tako i svadbene svečanosti srezane na svega nekoliko uzvanika. Ipak, nezamislivo je da bračni par na proslavi, ma kako skromna ona bila, ne zareže svadbenu tortu.

U skladu s događanjima oko nas promijenili su se i trendovi svadbenih torti pa će tako mladenci koji budu sklapali brak 2021. imati ponešto drugačije torte, od onih klasičnih višekatnica na koje smo do sada navikli.

Izvrsno rješenje za malene svadbe definitivno su mini torte koje izgledaju točno onako kako bi izgledala i velika višekatnica samo u značajno umanjenoj verziji.

Ukoliko mladenci nisu preveliki tradicionalisti i ne mare toliko o rezanju svadbene torte, izvrsno rješenje za njih su individualni deserti – slastice po njihovom odabiru, posebno upakirane za svakog gosta. Ova vrsta slastica je i epidemiološki prihvatljivija.  

Budući da je zbog ograničenja broja uzvanika na svadbenim svečanostima dosta njih odgođeno ili otkazano, brojni slastičari imaju vremena više se posvetiti određenom paru i njihovim željama stoga dajte mašti na volju i iskreirajte svoju najsavršeniju “korona svadbenu tortu”.

Fotografije: Unsplash, Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.